Predstavljam vam, s ponosom...

Autor nena58 | 2 Jan, 2012

moju ujnu!

Žena koja je u mnogome uticala na moj životni put i poglede, žena koju volim i kojoj se divim.

Da, neću zaboraviti ujaka, volim i njega, jer kako je njihova mlađa ćerka kad je bila mala, rekla:"Mama, hvala ti što si se udala za ovako dobrog tatu!", tako i ja mogu da mu zahvalim što je oženio divnu ujnu.

Ujna je diplomirani ekonomista u penziji, na žalost, strog otac nije dozvolio da se posveti onome što voli, jer se od toga ne živi.

Izvanredna domaćica, majka, baka, prijatelj.

Kad su ćerke odrasle, vratila se iz hobija svojoj ljubavi-slikarstvu, kad je otišla u penziju slikala je još više, dobijala nagrade, učestvovala na kolektivnim i imala šest samostalnih izložbi, svaku sa novim slikama.

Evo, ja ću vam pokazati tri njene slike koje su meni poklonjene, mada sam pored jedne radi lepšeg efekta fotografisala svoj dekupaž rad, ali vi gledajte sliku. Tu su uljem oslikani kamenčići i školjke, uspomene sa letovanja.

 

Oprostite što su fotografije loše, ja sam loš fotograf i klik na sliku da vidite veću:).

Ujna se ne razume u komjutere i internet, tako da je nepismena. Njena mlađa ćerka joj je davno otvorila blog, i nikada više nije stavila ni reč.

Vidim ja da je potrebno da uzmem stvari u svoje ruke, da poučim ujnu, da bi mogla ovde otvoriti blog i predstaviti vam još svojih radova, a naročito svoju poeziju.

Do tada, pogledajte još njenih slika na kvalitetnijim fotografijama, na postojećem blogu.

 Zatvoriću se u tebe

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8