Jedan pehar, jedno zlato i jedno srebro u jednom danu

Autor nena58 | 29 Jan, 2012

   Nisam baš zainteresovana za sport, ali kad su ovako značajni događaji u pitanju, onda me uhvati opšte raspoloženje.

  Samo neka mi neko kaže da nismo fenomenalni!

  Ja sam baš oduševljenaLaughing.

  Pa šta ako nismo pobedili Dance, došli smo do vrha, zar ne?

  Nole je pobedio u velikoj borbi, osvojiše naši i zlato u vaterpolu, srebro u rukometu, ovo je jedan od najboljih sportskih dana za Srbiju, ikada.

  Šta da kažu navijači ekipa sa začelja?

  Kad su bile mala, moja starija ćerka, i padne četvorka kod učiteljice, dolazi  uplakana kući, a jajoj pomenem neku drugaricu koja je lošiji đak, pa kažem:"Eto, ona bi skakala od sreće, da je dobila četvorku."

  Sada je ona živa enciklopedija znanja o sportu. Više zna i više priča od svih ovih komenatora, koji se prave pametni sipajući kao iz rukava neke statitstike, koje čitaju sa ekrana.

  Prolazi ovaj sportski dan...obećala sam palačinke, moram ići da ispunim obećanje.

   

  Misao dana

   Samo su dva tipa ljudi na ovom svetu – dobri i losi. Dobri bolje spavaju, ali cini se da losi vise uzivaju u satima kad su budni.
  Vudi Alan

   

   


8 Komentari & 0 Trekbekovi od "Jedan pehar, jedno zlato i jedno srebro u jednom danu"

  Slucajno otvorih svoj blog i videh tvoj komentar, davno napisan. Nista nije slucajno. Napisala si mi da se nadas da sam na pravim putevima. Ja ti odgovorih tamo (pogledaj). A,ovde ti kazem....i ja se nadam da sam na pravom putu. A znam, svi su putevi pravi. Svi oni vode do istine, ako istinu zelimo da spoznamo. Pozdrav, neno58! Sledi i ti svoj put!

  Autor pinokio 29 Jan 2012, 19:10

  I ja sam slična. Čestitke momcima.

  Autor biljanak 29 Jan 2012, 19:34

  Nisam sportski tip i retko pratim sportska dešavanja, ali postoje momenti kada nešto jednostavno moraš da propratiš i da kažeš, srećan i zadovoljan: BRAVO!!!

  Autor Roksana 29 Jan 2012, 20:01

  ja uopste ne pratim sport, ali prate muz i cerka, pa htela-ne htela sve cujem...a onda naravno navijam...

  Autor luna71 29 Jan 2012, 21:20

  Čestike našim uspešnim sportistima!

  Autor sanjarenja56 29 Jan 2012, 21:38

  Для сухой кожи важны и питание, и увлажнение. Поэтому помимо привычного увлажняющего крема, регулярно используйте средства, насыщенные липидами и натуральными маслами (это может быть ночной крем для сухой кожи лица https://maketoup.ru/category/sredstva-dlya-uhoda-za-litsom/label-dlya-suhoy-kozhi-and-kremyi/).

  Autor ChristineRoxy 03 Sep 2021, 11:11

  Эффект у подкручивающей туши https://maketoup.ru/category/sredstva-dlya-makiyazha-glaz/label-podkruchivayushhie-and-tush/ достигается при помощи специальной щеточки с ворсинками разной длины.

  Autor ChristineRoxy 03 Sep 2021, 12:00

  Нанесите Удлиняющая тушь https://maketoup.ru/category/sredstva-dlya-makiyazha-glaz/label-tush-and-udlinyayushhie/ на ресницы мягкими зигзагообразными движениями по направлению роста ресниц и вытягивайте их, тем самым обеспечивая объем и безупречное разделение.

  Autor ChristineRoxy 03 Sep 2021, 13:00
Dodaj komentar

Zapamti me