KARTE NA STO

Autor nena58 | 19 Feb, 2012

  Prodajem.

  Prodajem svoje radove.

  Primam i porudžbine, cene onoliko koliko košta materijal, možete i materijal kupiti i predati mi, ja volim da radim, treba mi samo materijal, Smilea skup je mnogoFrown.

  Evo, ovo sam spremila da radim.

   

   

  Ovih dana sam bojila futrole za naočare.

  Drvene kutijice nisam obojila. Posla ima dosta dok se dođe do gotovog rada. Više slojeva akrilne boje, šmirglanje, lepljenje salvete specijalnim lepkom da se ne pokida, lakiranje specijalnim lakom u tri namaza.Šablone,ručno sečene, krakel, patine, struktur paste, četke, one loše ostavljaju trag, otpadaju dlačice. Svašta mi treba.

  Možda vama treba neka lepa kutijica, poklon, možda bookmarker uz knjigu za dragu osobu.

   


4 Komentari & 0 Trekbekovi od "KARTE NA STO"

  Neno, evo ti moj mail:
  merkur.pletac@hotmail.com
  Nemam tvoj mail za kontakt.
  Pozdrav.

  Autor merkur 19 Feb 2012, 22:26

  Draga neno, pogrešno si shvatila komentar na predhodnom postu. Ja sam ona koja ti je rekla da probaš sa nekim udruženjem da izadješ i pokušaš da prodaš svoje božanstvene proizvode. Možeš me kontaktirati preko sanjarenja, ako želiš, spremna sam da pomognem koliko mogu. Znam da se u Novom Sadu takvi radovi solidno prodaju. Pogovo četke za kosu (kupljene kod Kineza), rukom ukrašeni kuvari u vidu sveske i tome slično. Veliki pozdrav.

  Autor Roksana 19 Feb 2012, 22:36

  Neno, meni treba neki cvetic. Ostavicu ti mail sa ovim komentarom, nadam se da ce ti biti vidljiv, pa cemo se dogovoriti.

  Autor mssams 19 Feb 2012, 22:58

  Nažalost teško je pronaći način da se adekvatno izreklamira. Problem dostave je drugi veći problem. U svakom slučaju Neno ne odustaj od hobija koji ti sjajno ide. Isplivaće kvalitet kad tad.
  pozdrav

  Autor mandrak72 20 Feb 2012, 13:06
Dodaj komentar

Zapamti me