Nisam vas zaboravila

Autor nena58 | 14 Sep, 2012

  Nisam se ni na koga naljutila nigde u web svetu, samo sam se malo više posvetila rukotvorinama, poslu, svom privatnom životu i mestima gde mogu da naučim više o svojim hobijima

  U međuvremnu uradila sam puno bookmarkera od presovanog cveća, ali na žalost, ni jednu sliku. Ti bookmarkeri su lep poklon i svako im se obraduje, pa sam srećna kad obradujem ljude.

   

   

  Radila sam i puno dekupaž radova...

   

   

   

  U poslednje vree pravim perlice od papira, još nisu baš najbolje, ali mi to prija i opušta me.

  Više radova na mom kreativnom blogu, Moj cvetni svet.

   

  Imala sam i ozbiljnog kupca, ženu koja je naručivala i kupovala dosta mojih radova, na obostrano zadovoljstvo, i veoma sam joj zahvalna.

   

  Poželeću vam laku noć, ali ću ostati još malo ovde da vidim šta se piše :)

   


7 Komentari & 0 Trekbekovi od "Nisam vas zaboravila"

  draga neno , dobrodošla.kao prvo ljut sam što više ne pišeš na ovom blogu a drugo sretan sam što te ponovo čitam.pozdravi tamo društvo.

  Autor mediterraneo 15 Sep 2012, 14:05

  mila sanjarenje56 veoma mi je drago što si se javila .predložio bih da jednu sunčanu ulicu u blogogradu nazovete mediterraneo ,ti si vična tome na tvom blogu ima dosta tekstova i mediterranskog ugođaja i to sve je lepo aranžirano-uostalom i ti si mediteranka.šaljem ti jedan dug i slan poljubac sa mora i razmisljanki.

  Autor mediterraneo 15 Sep 2012, 14:47

  Jako lepi radovi, prvi ih put vidim i tvrdim da su prekrasni!

  Autor snimanje vjenčanja 15 Sep 2012, 21:35

  neno u svemu si upravu ,delimo isto mišljenje po toj temi .mudra si i plemenita osoba i razumem tvoj stav .nisam siguran koliko će sve to trajati ali sve ima svoj početak i kraj .na svom blogu sam se dosta bavio suštinom i formom,istina će izaći na videlo,i u bibliji je napisao "sveća se ne stavlja pod sto , već na sto da svetli svima za stolom i što bi skriveno biće otktiveno".mogao bih mnogo toga pisati ali ne, neka vremenom sve bude svedeno na svoju meru.dobronamerna si ,nadam se i ja prema drugim ljudima .smatram da nisam ni važniji niti manje važan, važno je da smo na istoj talasnoj dužini.svakako ćemo još pričati na tu temu jer smatram da tu ima jedna veoma opasna pojava i to treba izbeći,i javno izneti ali drugi put . veliki pozdrav,piši ponekad.

  Autor mediterraneo 16 Sep 2012, 13:58

  Hvala Mediteraneo.Hvala, snimanja venčanja.

  Autor nena58 16 Sep 2012, 22:08

  pa ja ne snimam venčanja, ali ako treba

  Autor mediterraneo 17 Sep 2012, 18:01

  Кутије су предивне, Нено! Ја се све накањујем да неку направим, али никако да кренем. Поздрављам те! :)

  Autor pricalica 18 Sep 2012, 19:40
Dodaj komentar

Zapamti me