Kreativno nešto

Autor nena58 | 28 Dec, 2012

  Čestitke ste poslali, zar ne?

  Radujete li se praznicima?

  Za mene je Nova godina, ova kalendarska, samo prilika da se odmorim od posla.

  Radujem se Božiću, radujem se odlasku u crkvu na Badnje veče, radujem se  spremanju posne večere, unošenju Badnjaka, radujem se Božićnoj česnici i ručku u krugu porodice, odlasku na Svetu liturgiju, svečanom raspoloženju, mirisu tamjana.

  Večeras ću vam pokazati još neki svoj rad. nadam se da će vam se dopasti.

   


  Izvinite, trebalo je da bolje pripremim slike. Kasno je da sređujem, a ja sam želela da objavim post.
  Sledeći put, biće bolje.

  Hvala vam što me pratite :)

   


5 Komentari & 0 Trekbekovi od "Kreativno nešto"

  Јеси ли пробала да понудиш комисионо на продају? И гледај да, кад већ радиш, правиш оно што би људима било потребније. То уради према себи: сама знаш чему би дала предност. И прати шта се тражи и на чега људи више обраћају пажњу.
  Поздрав! :)

  Autor pricalica 29 Dec 2012, 00:04

  Radujem se sto imam jedan ovakav obelezivac, crven na radoS :)

  Autor nesudjena 29 Dec 2012, 01:18

  Komisionom prodajom više se niko ne bavi, Pričalice.
  po negde bi i primili, ali varaju, prodaju, i to po dvostukoj ceni, a pare ne daju.
  Zato ja uvek imam lep poklon za prijatelje.

  Hvala, Nesuđena!

  Autor nena58 29 Dec 2012, 17:06

  Не разумем, Нено, како варају? Хајде ово да не исплаћују, то и разумем. АЛИ, ти мораш да раздвојиш продају у кући, где не плаћаш порез, од продаје у радњи, где се порез плаћа. Дакле, ти мораш да направиш цену која задовољава тебе, а која ће бити цена њихова то не сме да те брине. Тако ја радим, дао Бог. Имам своју цену и кад неко дође да ми се нађе у испомоћи, ја обавезно назначим која је цена моја, а они нека ставе за себе коју год желе - њихово је право.
  Кад рекох да направиш приоритете, ја знам да је људима хлеб сад најпречи. :)
  Али ако имаш стално коме ћеш да поклањаш, онда имаш и оне којима ћеш да продаш. И још нешто: можда не умеш да продаш. Ни ја не умем, јер немам тај дар. Али, слава Богу, наиђох на људе који га имају и они ми помажу. Можда је време да и ти умолиш Господа да ти пошаље неког са тим даром да ти помогне. Јер баш различити по даровима ми и јесмо позвани да се срећемо и испомажемо.
  Уз најискреније жеље за што скоријим финансијским оздрављењем срдачно те поздрављам! :)

  Autor pricalica 29 Dec 2012, 18:56

  In the month of March 2023, the Himachal Pradesh Board successfully administered the High School Annual Exam for the year 2023. The HPBOSE Secondary Examination attracted a large number of students this year. HPBOSE 10th Book 2023 They are now looking for the HPBOSE 10th Textbook 2023 on various websites using the online approach. We would assist those applicants in locating the HPBOSE Matriculation Result. As a result, we are telling you that the HP Board has released the HP Board 10th Textbook 2023.

  Autor HPBOSE 10th Book 2023 06 Maj 2022, 08:06
Dodaj komentar

Zapamti me